کانون توانش
توانش یک واژه فارسی است که به معنای توانایی و ظرفیت ذاتی برای رویش, دگریستن و پدیدار گشتن یا استعداد هر شخص تلقی می شود. جامعه های آرمانی همیشه به دنبال این بودند که افراد در زمینه هایی که استعداد دارند به حرفه خود بپردازند و از کاری که انجام می دهند لذت ببرند. کانون توانش در جهت همین هدف و رسیدن به جامعه ای پر از افراد با استعداد شروع به فعالیت کرده است و آرزو دارد افراد زیادی را در راستای توانایی و استعدادشان شناسایی کند و باعث پرورش آن ها شود.
مهرزاد صفری, مدیریت موسسه توانش متولد 1375 بعد از وارد شدن به دانشگاه در رشته مهندسی پزشکی, برای رسیدن و دستیابی به علایق خود, تغییر رشته می دهد و وارد رشته علوم ورزشی می شود و شروع به پژوهش در زمینه استعدادیابی می کند. مهرزاد بعد از ان به فکر تاسیس یک موسسه برای استعدادیابی ورزشی و بهبود سلامت جسمانی کودکان می افتد و با این هدف موسسه توانش را تاسیس و شروع به جمع آوری هم تیمی هایش می کند.
صدف طهرانی کارشناس علوم ورزشی و استعدادیابی مجموعه توانش, متولد 1375 در دبیرستان بعد از اتمام درسش در رشته تجربی به خاطر علاقه اش به حیطه ورزش تغییر رشته می دهد و در رشته علوم ورزشی وارد دانشگاه می شود. او پس از پایان دوره کارشناسی با موسسه ی توانش آشنا و علاقه مند به هدف های این تیم می شود و همکاری خود را با آن ها آغاز می کند.
سعید رستمیان کارشناس نرم افزار و مدیر دپارتمان نرم افزار, متولد 1371 دوره ی کارشناسی خود را در رشته مهندس نرم افزار گذرانده و در کارشناسی ارشد وارد حیطه مهندسی کامپیوتر _نرم افزار_ شده است. او بعد از گذراندن سوابق کاری درخشان از جمله پیاده سازی سامانه پیشبینی سایت ورزش3, طراحی و برنامه نویسی سایت بین المللی فدراسیون ورزشی پاهایوت, طراحی سایت رسمی انجمن موی تای, مجذوب کار تیم توانش میشود و تصمیم به همکاری با این موسسه را می گیرد.
وحید عباس زاده مشاور کسب و کار حوزه فضای مجازی تیم توانش, تسهیلگر و مربی رویدادها و کسب و کار های نوپا می باشد و دارای کارشناسی مهندسی مکانیک سیالات, کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک و دکتری راهبردی کارآفرینی است. رسانه جدی ترین علاقه او محسوب می شود و استعدادیابی ورزشی و همکاری او با موسسه توانش علایق و فعالیت های جانبی او است.
علی جعفری کارشناس رشد حرکتی, متولد 1365 دکتری خود را در این زمینه به اتمام رسانده است. سوابق حرفه ای او می توان به معلم تربیت بدنی, مدرس دانشکده تربیت بدنی امام علی, مدرس دانشگاه سما اندیشه, عضو کمیته پژوهش دانشکده تربیت بدنی امام علی و فعال در کانون حرکات اصلاحی و استعدادیابی ورزشی شهرستان شهریار اشاره کرد. او مقالات و پژوهش های زیادی در زمینه استعدادیابی به عمل آورده است و مربیگری های زیادی در زمینه ورزش دارد.
مسعود عالم رجبی کارشناس الکترونیک و مدیر دپارتمان تجهیزات ورزشی, متواد 1370 کارشناسی ارشد خود را در رشته الکترونیک دیجیتال از دانشگاه علم و صنعت گذرانده است. در حوزه ی طراحی و ساخت مدارات الکترونیکی دیجیتال و آنالوگ فعالیت می کند و هوشمند سازی و پردازش سیگنال از علاقه مندی های او محسوب می شود و در حال حاضر تصمیم به همکاری با موسسه توانش گرفته است
دکتر کیوان کیان پدر استعدادیابی ایران, متولد 1348 کارشناسی خود را در رشته حقوق قضایی گذرانده اند و بعد از آن عازم مالزی شدند و کارشناسی ارشد و دکتری نخست خود را در رشته جرم شناسی به پایان رساندند. دکتر کیان دکتری دوم خود را در رشته مالتی مدیا در مالزی اخذ کردند و الان به عنوان مدرس دوره هایی چون مدیریت زمان فعالیت می کنند. موسسه مطالعه و خلاقیت کودک و نوجوان از ابتکارات ایشان در زمینه علم استعدادیابی بوده که در سال 1386 تاسیس شده است. دکتر کیان همکاری های زیادی در راستای استعدادیابی با موسسه توانش انجام داده است و این مجموعه مدیون و قدردان زحمات ایشان خواهد بود.
موسسه توانش, در زمره اولین موسسات استعدادیابی است که به طراحی نرم افزار ها و ساخت دستگاه های تخصصی در این زمینه توانمند است. از دیگر خدمات این مجموعه, تشخیص و درمان مشکلات جسمانی و ناهنجاری های اسکلتی به وسیله علم حرکات اصلاحی زیر نظر افراد متخصص در این امر می باشد.